Ontdekking worden?

Hoe word je een ontdekking bij Sí Andalucía?

Maandelijks bereiken wij 170.000 Andalusië-liefhebbers (statistieken 2018). Met onze “Ontdekkingen” vertellen wij onze volgers op Facebook (20.000!) en de website over onze ervaringen met een bedrijf. Wil jij ook zo’n vermelding over jouw bedrijf? Wat houdt het in:

  • We schrijven een ervaringsverhaal. Dat betekent dat we verblijven in je accommodatie, eten in je restaurant of deelnemen aan je activiteit. Deze ervaring wordt aangeboden door het deelnemende bedrijf.
  • Onze ervaring wordt voor publicatie aan je toegezonden, waarna deze geplaatst gaat worden op onze website.
  • De basis-deelname is GRATIS. Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden die we met je bespreken als we het vrijblijvende aanmeldformulier hebben ontvangen.

Aanvullend:

  • We hebben naast de basis-vermelding de mogelijkheid om een premium vermelding te worden. Hierbij ga je gebruik maken van onze Facebookpagina en plaatsen we jaarlijks meerdere berichten over jullie bedrijf.
  • Het beeldmateriaal is zeer belangrijk bij onze Ontdekkingen. Indien er onvoldoende kwalitatief beeldmateriaal aanwezig is kan dat door ons, tegen betaling, worden verzorgd. Dat geldt ook voor een video.
  • We houden ons het recht voor om verzoeken te weigeren. Tevens wordt er gezamenlijk een datum voor een bezoek afgesproken die voor beide partijen haalbaar is. We kunnen slechts enkele nieuwe Ontdekkingen per maand plaatsen.

Indien je interesse hebt, word je verzocht het contactformulier in te vullen. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Informatie ontvangen over ons Premium pakket?

Onze contactgegevens

Sí Andalucía
Alhaurin el Grande
Tel: +34 951120034

NederlandsEnglishEspañol
X

Send this to a friend