Het Science Park is een wetenschapscentrum en museum van 70.000 m², gelegen op een paar minuten lopen van het historische centrum van Granada. Sinds zijn opening, in 1995, is het het meest bezochte museum in Andalusië. Meer dan 7 miljoen mensen kennen hun faciliteiten al. Het is het hele jaar geopend, van dinsdagen tot zondagen en feestdagen, en biedt activiteiten en tentoonstellingen voor alle doelgroepen.

Het Science Park wordt beheerd door een publiek consortium gevormd door de ministeries van Onderwijs; Milieu en territoriale planning; Kennis, onderzoek en universiteit. Junta de Andalucía; de gemeenteraad van Granada; Andalusisch Instituut voor de Preventie van Beroepsrisico’s; l Hogere Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek; Gemeenteraad van Granada; Provinciale Raad van Granada; Universiteit van Granada; CAJAGRANADA Foundation.

 

Enkele permanente onderdelen:

Biodomo: Een ruimte gewijd aan onderwijs, instandhouding en onderzoek van biodiversiteit op de planeet. De BioDomo bootst het klimaat van de tropen na en herbergt meer dan 250 soorten dieren en planten.

Reis door het menselijk lichaam: Gezondheid en leven zijn de assen van dit paviljoen. Door de meest innovatieve tentoonstellingstechnieken weet de bezoeker alles met betrekking tot het lichaam, de biomedische geneeskunde, anatomie, transplantaties, nieuwe geneesmiddelen, de revolutie van de genetica, voedsel, de levensverwachting, het wetenschappelijk en technologisch erfgoed , de relatie tussen levende wezens en hun omgeving of het nieuwste onderzoek dat op dit gebied wordt ontwikkeld.

Eureka: De Eureka-ruimte stelt de bezoekers in staat om te experimenteren met verschillende fysieke verschijnselen en met de oplossing van bepaalde problemen door middel van interactieve elementen. Eureka is georganiseerd op basis van een reeks suggestieve en belangrijke onderwerpen, ervaringen geselecteerd op basis van hun mogelijkheid tot interactie en voor de implicatie van belangrijke concepten vanuit wetenschappelijk oogpunt.

Accommodatie in deze omgeving


Booking.com

De locatie

Voeg jouw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Plaatsen
     
Annuleer

Schrijf je beoordeling

Parque de las Ciencias
Gemiddelde beoordeling:  
 0 beoordelingen