Het reuzenrad staat op een mooie plek. Je maakt drie rondjes in een mooie ruime cabine. Onderweg wordt je een keer stilgezet, zodat je goed kan rondkijken.

Het reuzenrad in Málaga komt met zeventig meter iets over de helft van de hoogte van de London Eye, waardoor het zelfs boven La Equitativa kan stijgen. Het telt 42 cabines waarin plek is voor acht personen.  De verwarmde cabines bieden de mogelijkheid om in alle seizoenen van het jaar het rad te gebruiken. Dit rad staat vlakbij de haven, achter de bussen.

Het reuzenrad is heel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn speciale cabines waarin je met de rolstoel gewoon kunt inrijden. Dit reuzenrad is niet alleen een blikvanger voor stad. Het is belevenis om erin te gaan.

Openingstijden reuzenrad Málaga

Je kunt dagelijks een rondje maken tussen 11.00 uur en 23.00 uur. Het reuzenrad heeft 42 gondels. Per gondel (met airconditioning!) is er plaats voor 8 personen.

Prijzen

Volwassenen € 10,-‬
Kinderen tot 120 cm € 6,-‬
Kinderen kleiner dan 80 cm gratis
65+ € 8,-‬
Families € 7,- per persoon (aantal maakt niet uit)
Groepen € 8,-‬ per persoon (vanaf 6 personen)

Parkeren reuzenrad Málaga

Central/ Marina – Plaza de la Marina

• Prijs: ongeveer € 2,10 per uur
• 440 parkeerplaatsen

Centraal gelegen in het centrum van Málaga. De garage ligt onder het plein waar het toeristenbureau van Málaga is gevestigd. Tussen de haven en de grootste winkelstraat van Málaga, Calle Larios. De ingang ligt aan de havenkant bij Avenida de Manuel Augustin Heredia.

Accommodatie in deze omgeving


Booking.com

De locatie